De ce să lucrați cu noi?

KTN-Technology SRL (KTN) este o companie înființată în anul 2006. Dezvoltata ca si o companie cu focus atat pe distributia produselor, cat si pe consultanta specializata oferita clientilor, KTN se poate mandri cu un portofoliu consistent de parteneriate pe termen lung atat cu furnizori, cat si cu clienti.

Soluții personalizate

Portofoliul nostru este format din toate categoriile de clienți. Așadar, fie că este vorba de un magazin specializat sau un raion al unui magazin de tip hypermarket, echipa KTN va pregăti o propunere personalizată de gama de produse, campanii promoționale pentru clienții target, consultanța specializată pentru prezentarea produselor, precum și recomandări privind stocul optim.

Atitudinea orientată către client

Punem clientul în prim plan și căutăm mereu soluții pentru a acoperi cat mai bine nevoile acestora. Știm că încrederea clienților se câștigă prin respectarea promisiunilor, prin livrări de produse și servicii la cel mai înalt standard de calitate și prin respectarea termenelor de livrare. Feedbackurile clienților sunt principala noastră cartea de vizita.

Garanția calității

Echipele de achiziții și vânzări monitorizează și actualizează continuu portofoliul de produse și servicii comercializate pentru a se asigura că aceasta sunt în conformitate cu cele mai noi tehnici lansate și la cele mai înalte standarde de calitate.